Van Mierlo
Winkelmand
Vertrouwd winkelen on- en offlineVertrouwd winkelen on- en offline
Gratis verzenden vanaf €79,95Gratis verzenden vanaf €79,95
Lokale winkel met schoenmakerijLokale winkel met schoenmakerij
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzondenVoor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourneren14 dagen retourneren
    Van Mierlo Schoenen | Topmerk schoenen in Asten én online!

    Van Mierlo Schoenen | Topmerk schoenen in Asten én online!

    Van Mierlo Schoenen biedt een uitgebreide collectie aan dames- en herenschoenen van bekende topmerken en heeft een eigen schoenreparatieservice in de ruime schoenenwinkel in Asten.

    Met toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat elke schoenaankoop een waardevolle investering voor je is. Zoek je een sneaker, enkellaarsje, comfortabele schoenen, of stijlvolle schoenen voor een speciale gelegenheid, van Mierlo Schoenen heeft een breed scala aan merken en stijlen die passen bij elke smaak.

    Van Mierlo Schoenen hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. We streven ernaar om merken te selecteren die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Kies daarom voor schoenen van hoogwaardige kwaliteit en verzorg ze goed. Op deze manier kunt u niet alleen genieten van mooie schoenen, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. 

    Graag tot ziens in onze schoenenwinkel in Asten of shop direct online.

    Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.