Schoenaanpassingen

Aanpassing aan uw schoenen.

In ons filiaal in Asten beschikken wij over een moderne schoenmakerij waar wij desgewenst aanpassingen aan uw schoenen kunnen uitvoeren zoals bijvoorbeeld hakverhogingen.

Heeft u podozolen of dienen uw schoenen aangepast te worden aan een beenlengte verschil? Wij kunnen u adviseren welke schoenen het meest geschikt zijn hiervoor en desgewenst deze aanpassing voor u uitvoeren.

Er zijn diverse aanpassingen aan uw schoenen mogelijk.

Schoenverhogingen

Heeft u een verstoord looppatroon of een anatomisch beenlenteverschil dan kunnen wij uw schoenen hieraan aanpassen.
Zie onderstaande foto's van een verhoging welke tussen de loop zool is geplaats.

Verhogen van uw schoenen - Van Mierlo SchoenenVerhogen van uw schoenen - Van Mierlo SchoenenVerhogen van uw schoenen - Van Mierlo SchoenenVerhogen van uw schoenen - Van Mierlo Schoenen

Podozolen

Heeft u aangemeten Podo zolen dan dient u hiermee rekening te houden bij de aankoop van uw schoenen. U wilt immers deze inlegzolen ook in uw nieuwe schoenen kunnen plaatsen.

Wij beschikken over diverse merken schoenen met uitneembare voetbedden zodat u probleemloos uw eigen inlegzolen in deze schoenen kunt plaatsen.

Heeft u een halve aangemeten Podo zool dan passen wij het bestaande voetbed van uw nieuwe schoenen aan zodat u probleemloos uw zooltjes kunt dragen.

Persoonlijke pasvorm problemen

Heeft u een schoen welke niet prettig (meer) loopt? Komt u er even mee naar onze winkel en laat ons beoordelen of er iets aan gedaan kan worden. Voor u een lastig probleem maar door ons vaak snel opgelost. Een bandje verzetten of een pijnlijke hiel verhelpen. Het zijn maar enkele voorbeelden van welke wij gemakkelijk en snel voor u kunnen verhelpen waardoor u weer prettig op uw schoenen loopt.

Knel problemen

Er zijn verschillende manieren om plaatselijke knelproblemen te verhelpen. Maak schoenen echter nooitnat met water! Water kan op diverse materialen vlekken geven! Voor plaatselijke knelproblemen bestaat een speciale anti knel spray waarmee u de schoenen kunt inspuiten. Tevens beschikken wij over diverse oprekmachines om specifieke knelproblemen te verhelpen. Ook kan een kleine aanpasssing door ons aan uw schoenen een vervelend knelprobleem snel verlichten. Heeft u een knelprobleem met uw schoenen kom dus even met uw schoenen zodat wij het voor u het snel op kunnen lossen.  

Voor het oprekken van een te smalle schacht van een laars beschikken wij over een pomp waardoor de volledige omvang van de schacht wordt opgerekt zodat ook dit dergelijk knelprobleem kan worden verholpen.

Oprekken op de oprekmachines hebben geven na 12-24 uur pas het gewenste resultaat.