V.I.P. cheque

V.I.P. klant worden kost u helemaal niets en een klantenkaart bijhouden dat doen wij voor u! Het enige wat wij van u vragen is eenmalig in één van onze winkels het V.I.P. klanten formulier in te vullen. Al uw aankopen worden vanaf dat moment bij iedere aankoop op uw postcode met huisnummer geregistreerd in ons kassasysteem en u spaart voor een leuke korting op uw nieuwe paar schoenen. 

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om ook uw online aankopen te registreren bij uw saldo.

Algemene voorwaarden V.I.P. klantensysteem van Mierlo schoenen:

U dient éénmalig geregistreerd te worden in ons V.I.P. Klantensysteem.

U spaart als V.I.P. klant over al de op uw postcode geregistreerde gedane aankopen (uitgezondert reeds afgeprijsde aankopen)

V.I.P. cheque's zijn persoonlijk en niet overdraagbaar! (Het is dus niet mogelijk een V.I.P. cheque van een andere postcode te verzilveren of "spaartegoeden" over te dragen aan anderen)

Geldigheidsduur van de V.I.P. cheque's staat aangeven op de cheque.

V.I.P. cheque's dienen in 1 keer besteed te worden op 1 artikel.

Het is niet mogelijk om een V.I.P. cheque op een afgeprijsd artikel te verzilveren tenzij dit nadrukkelijk staat aangegeven op de desbetreffende V.I.P. cheque.

Het V.I.P. spaarsysteem is een gunst van van Mierlo schoenen aan u. Het staat van Mierlo schoenen daarom vrij om VIP akties aan te passen of de geldigheidsduur van nieuwe V.I.P. cheques te wijzigen.

Over de hoogte van V.I.P. saldo's wordt niet gecorrespondeerd.

Bij verlies van uw V.I.P. cheque kan géén restitutie worden verleend.

Vanzelfsprekend gaan wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken uw adresgegevens uitsluitend om u te informeren betreffende het V.I.P spaarsysteem.

Uw gegevens worden nooit aan anderen verstrekt.

Wilt u verwijderd worden uit ons klantsysteem? Stuurt u dan een email naar webshop@vanmierloschoenen.nl