Van Mierlo
Winkelmand
Vertrouwd winkelen on- en offlineVertrouwd winkelen on- en offline
Gratis verzenden vanaf €79,95Gratis verzenden vanaf €79,95
Lokale winkel met schoenmakerijLokale winkel met schoenmakerij
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzondenVoor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourneren14 dagen retourneren
Gefilterd op:
  • Xsensible
Wis selectie

Filters

Sale

Xsensible herenschoenen

Xsensible herenschoenen

The Stretchable Shoe. Step into the Next-Generation shoes of comfort!

1 - 10 van 10 artikelen

Xsensible schoenen, de wereld aan je voeten!

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van Xsensible schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Inmiddels is er nu ook een Next-Generation lijn waarbij het balansprincipe is geïntegreerd in de hoogwaardige schokdempende loopzool.

Kwaliteit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. Zo worden Xsensible schoenen op ambachtelijke wijze in state-of-the-art fabriekslocaties vlak buiten Porto in Portugal geproduceerd. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan hier hand in hand. 

Voor iedereen een Xsensible schoen

Xsensible schoenen zijn er in diverse modellen en elke Xsensible schoen heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. 
Xsensible schoenen hebben een wijdtemaat met daarachter de letter "X" wat staat voor het unieke stretchleer in de voorvoet. Deze gepattenteerde technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich aanpassen aan jouw voet. Door het gebruik van stretchleer kan er een ruimere, vollere voet in de schoen of wordt de druk verdeeld op plekken waar de voet gevoelig is, Bijvoorbeeld bij een Hullux Valgus. In sommige gevallen kan een schoen met wijdtemaat GX daarom passen bij een voet met wijdtemaat H. 
Dit verschilt per model en daarom adviseren wij u naar onze winkel in Asten te komen waar wij u kunnen adviseren in de keuze van het juiste paar Xsensible schoenen.

Xsensible schoenen, de wereld aan je voeten!

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van Xsensible schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’

Kwaliteit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. Xsensible schoenen worden op ambachtelijke wijze twee state-of-the-art fabriekslocaties vlak buiten Porto in Portugal geproduceerd. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan hier hand in hand.

Voor iedereen een Xsensible schoen

Xsensible schoenen zijn er in diverse modellen en elke Xsensible schoen heeft zo zijn eigen karakter. 
Xsensible schoenen hebben een wijdtemaat met daarachter de letter "X" wat staat voor het unieke stretchleer. Deze gepattenteerde technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich aanpassen aan jouw voet. Door het gebruik van stretchleer kan er een ruimere, vollere voet in de schoen. In sommige gevallen kan een schoen met wijdtemaat GX daarom passen bij een voet met wijdtemaat H.
Dit verschilt per model en daarom adviseren wij u naar onze winkel in Asten te komen waar wij u kunnen adviseren in de keuze van de juiste Xsensible schoen.    

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.